Но никоя жена не може да направи без вещите си в гардероба

Това, което вероятно всички вече има, са дънки. Но тук има нюанси: първо, изберете дънки от различни нюанси. На второ място, уверете се, че една двойка е комбинирана с обувки по петите, а втората двойка изглежда добре с обувки на плоска подметка.
Три пуловер, изработени от приятна лека вълна. Не е зле, ако един пуловер е черен, вторият е по-неутрален светъл нюанс. В третото, основното нещо е комфорта и уюта и можете да изберете външния вид според вашия вкус.
Разбира се, не забравяйте за най-важния класически компонент на гардероба на истинска дама – малка черна рокля.
Две якета. Първият вариант трябва да е в хармония с черните панталони, които вече имате, защото е предназначен за офиса. Втората трябва да бъде подхождана към неформална атмосфера и може да бъде изпълнена в полу-спортен стил. Тъмно женско яке

Женският гардероб трябва да включва три палта. Класически дълъг с опора, която може да бъде свалена или облечена в зависимост от времето и втора селекция на коляното. А третият слой е топъл зимен.
А абсолютна необходимост за всяко момиче е чанта. Като минимум трябва да има една просторна за деня, втори икономически тип, а третият за празнични и вечерни събития. И в идеалния случай – чантите трябва да са няколко – за различни чифтове обувки. Основен гардероб за момиче
Що се отнася до самите обувки, в женския гардероб трябва да има поне пет двойки. Офис черни обувки на удобна, не много висока пета, вечерна версия на стилет, няколко балета за града и пазаруване, черни ботуши и ботуши за студено дъждовно време.

И, разбира се, в гардероба на жените трябва да има палми от бобъра. Топло, меко и стилно нещо, което съвпада перфектно с всякакви дрехи. В допълнение към шикозния външен вид, палтото на бобъра е известно с висока устойчивост на износване и може да ви служи повече от една година, така че това е отлична инвестиция за вашия перфектен външен вид.

Тези съвети дават представа за това как трябва да изглежда основен гардероб за жени, т.е. те изобщо не са изчерпателни. Създаване на фондация, а след това нека въображението ви дива!