Класиката остава в себе си и не излиза от модата

Часовник в класически дизайн – навсякъде подходящ и подходящ за всичко. Кожена или метална лента, набиране с арабски или римски номера, спокойни тонове и чисти линии – това прави този аксесоар винаги модерен.

Спортът най-накрая стана нашият живот. Сутрешните джогинг, фитнеси и фитнес са нашият ежедневен живот. Спортните камбани са дошли в стил, а големите спортни марки сами произвеждат аксесоари под свое име с марката. Те са ергономично оформени, за да не пречат на тренировката, а списъкът с необходимите функции включва крачкомер, хронометър и калориен брояч.

Ако чантата от векове запази своя външен вид и цел, тя е с лентата различни трансформации. Необичайна лента се превърна в една от сезонните тенденции. Вместо обичайните ленти от кожа или метални гривни, можем да видим ярките копринени шалове, много каишки и дантела в различни размери и цветове на един единствен модел, масивни гривни от всички предмишницата, стъклени вложки, пластмаса и дърво, декоративни детайли в форма на птици, риба и многостранен състав.