Чувствителните части в машиностроенето и технологията на превозните средства винаги действат непряко

Инструменти като бутало, клапан, командата на буталото клапана и тръбата на клапата се намира в средата на този процес. Те осигуряват по-точна и стабилна работа. Това е особено важно, когато се занимават с много тънки и малки компоненти е такова, че да се направи разпределителния вал, който е отговорен за контрола на вентила. С течение на времето, камерите трябва да управляват клапите много бързо, което изисква висока точност и точност.

В рамките на отработените газове, всмукателните и изпускателните, има източници, които често са в процес на изключително бързо в известен смисъл. Освен това в главата на блока (където се намират клапите) температурите са много високи. И двете условия причиняват износване. Повдигачите не са, които също не носят имунитет. Тъй като те се използват като инструменти, те трябва да имат по-висока степен на втвърдяване, които имат задвижваните части. Задачата обаче е проста и затова тя отнема достатъчно време. Обаче вентилът обикновено е по-къс.

Най-доброто време, за да проверите условията на разпределителния вал и повдигача, е да смените клапана. Провалът на клапан се използва за по-дълъг период може да бъде причинено dall’alzavalvole собствени. Високоповдигачът на клапана обаче продължава да работи дори когато колата е готова за пушката. Ако търсите качества на резервни части на разумна цена, моля, посетете нашия онлайн магазин. Маркуч, обтегач, турбокомпресор, амортисьори, вибриращ поддържащ др. Намери всичко, което трябва