Монохромна тениска

Бяла поло риза и сини дънки … класически … Но дори не карам един основен гардероб на бяла тениска с рамка. Експериментирайте с цветовете и ще разберете, че другите цветове не изглеждат по-лоши от белите. Нека бъдат няколко, те могат да бъдат с надписи или отпечатъци, основният гардероб на мъж е тениска с отпечатъци. Това е отлична комбинация за образа на „момче от съседна ферма“. И дори да не сте момче, това не е образът, който може да бъде подложен на модерния харакири.

дънки

С чифт сини дънки в килера винаги ще носите нещо. Този елемент трябва да има самоуверен човек в гардероба ви. Основен гардероб на мъжки дънкиАко разнообразие от нюанси на синьото, по-добре е да изберете тъмен. Дънките се вписват перфектно във всяка картина и ще бъдат подходящи за всички обувки от маратонки до мокасини.

пуловер

Не е нужно да изглежда като твоята леля, която те е обвързала с теб. Суичърът е задължителен Основният гардероб на човека е плетен на вашия стил и форма на тялото. Вижте страхотно фланелка с V-деколте, което може да бъде поставено върху риза или риза. Кръглото рязане на врата също е добър вариант, но за да свържете джъмпера с целия гардероб по-добре в своя избор в неутрални цветове: черно, сиво, бежово или бяло.