Един от най-важните тенденции за сезона

които вече са включени в статията „Тенденцията: свети“, като никой друг, е в състояние да доведе през следващата студени делничните дни допълнителен блясък и блясък, както и разреждане на мрачната зима палитра. Shine постоянно се мести от вечер до деня гардероб: пенливи и искрящи дрехи днес – това не е Mauvais висшето общество, но, както показахме колекция от авторитетни дизайнери – лайтмотивът на есента и зимата.

трикотаж
Трикотаж, особено плетат и обем – абсолютната падането удари. Марк Джейкъбс, The Row, Balenciaga, Chloé, Селин, Акне Studios – това е дори и всички марки, които са в този сезон, ние предлагаме да се завия в тези вкусни и лесни, но такива ефектни набори от жарсе плетени различно. Трябва да се признае, че тези изображения, подходящи само за тънки момичета: Прекомерното натрупване никога не са били универсални. Но тънък отбора не е прекратен: обърнете внимание на събирането на Louis Vuitton и Chanel.

раменете
Извънгабаритни запознат силует, който ние говорихме по-рано в статията „По улиците на света: Стилни извънгабаритни-изображения“, този сезон е по-малко провиснал и става по-силно форма. Например, Chanel и Balenciaga представи в своята есен и зима колекция дрехи с наклонени ясно разширени рамене и Prada и Кристофър Кейн – демонстрира геометричната форма и рязко рамото. Създаване на изображение с обемист отгоре, не забравяйте да го sgarmonirovany с изискан и елегантен дъно за естетичен силует и благодат.