за почистване на вътрешната филтъра, въздухът вътре в превозното средство и държи прах и миризми отстранява

В миналото това е било възможно само с затворени прозорци. Въпреки това, когато температурите са станали прекалено големи, ги държи отворени беше необходимост. Ситуацията се е променила с въвеждането на климатик. С това се слага в центъра на интериорния филтъра поради нейната значимост, когато прозорците са затворени. Неприятни миризми могат да бъдат много трудни да се предприемат пътувания в колата.

Ситуацията може и по-непоносимо, ако водачът или пътниците страдат от алергия към полени. Всички тези проблеми могат да бъдат избегнати, като в пилотската кабина на вредни частици от входа. Този принцип се прилага и влажността на въздуха, като парата може да се увеличи само ако водните молекули взаимодействат с твърди вещества. Ето защо, на филтъра е в състояние да напусне кабината въздух на цветен прашец и влажност. За тази цел във всеки филтър е филтър хартия среда или мека кърпа. за заместване на двете материали, както и прост и евтин, те са много ефективни при атака оказа много малки частици. В допълнение, някои производители предлагат филтри с активен въглен, които могат да пречистват въздуха по-ефективно, по-специално когато са мокри. Въпреки това, отварянето на прозореца е безполезна, ако превозното средство е оборудвано с климатик, има отрицателен ефект върху ефективността е направена от филтри. За упорити миризми или слоя прах на таблото знае, че филтърната среда е запушен и трябва да бъдат заменени.

В повечето случаи това е възможно без смяна на филтъра. Той е в близост охлаждащият вентилатор се намира зад таблото. Цялата операция, без проблеми. Новите филтри трябва да бъдат закупени в съответствие с размера на кабината. В нашия онлайн магазин ще намерите всички необходими резервни части (например, капака на багажника, горивната помпа, сензор за кислород, датчик за температура на масло и т.н.), се мисли за по-голямата част от автомобилните марки.