Проверете колата си, преди да напусне за почивка

Пролетта вече е пристигнал, а с него и дългите дни и слънчево, първите пътувания, както и програми за лятната ваканция. Може би в тези дни сте били просто обсъжда с шефа си, за да се реши кога да планирате седмици на почивка; и може би, също сте били обсъждане с жена си или съпруга си, за да решат къде да прекарат празниците.

И както всяко лято ще има класически лято дилема: да отидете на плаж или в планината? Ако не съвпада с круиз или в чужбина, е много вероятно, че където и да решите да отидете да го направите с помощта на верния си кола. По-добре след това да я подготвя и за празниците.

Никой не може по-добре от собственика знае колите си; Въпреки това, понякога може да се използва за някои от дефектите си и повтаря до втръсване проверка или ремонт. Той смята, че, докато колата е … Никой не може, обаче, искате да стигнем до място за почивка на с досадното мисълта, че се налага да се търси близкия гараж, който не е дори затворен за почивки: Представете си, че са принудени например да заменят основните елементи на системата спиране непосредствено преди да отидете на море, за да се избегнат инциденти. Може би не мисля, че може би тя не бива да се подценява това, което необичайно писък, че педал твърде много или твърде мека, дори по време на пролетта, не се намали, което трябва да го направи под палещото слънце?