Стилът на този френски 5 основни компонента

Стилът на този френски: 5 основна умело съчетават класически дрехи и най-новите модни тенденции, създавайки невероятно елегантни и женствени образи. Виж случайни, но в същото време със специален гланц – умение, което си струва да учите! Пет прости правила ще ви помогнат с това!

1. Нищо в излишък. Преди да си тръгне, погледнете се в огледалото. Преценете външния си вид, радвай колко добре си намерите правилните аксесоари и … премахне един елемент! Тя може да бъде шал, обемисти гривна, обеци или медальон. Не забравяйте, че един истински френски никога няма да нося много бижута в същото време. Тя избира една или две забележим акцент. Нищо излишно, но доколко са ефективни!

2. Задължителни елементи в гардероба. Успехът на всяко изображение, зависи от това как правилно подбрани основни неща. Тя може да бъде един молив пола в черно или бежово, бяла блуза, пуловер.

3. Нещата в момчешки стил. Мъжки оборудвани яке, риза безплатни материали, тъмни панталони, шалове и шапки – всичко това ще бъде място в гардероба на парижкия модата!

4. шал около врата му. Този постоянен атрибут на френски стил може да се види на момичетата по всяко време на годината. Неговата вратовръзка около врата или заклани брошката. Цветовата схема на аксесоара може да бъде всеки, но за предпочитане едноцветни шалове.

5. За да се подчертае, красива фигура, че не е необходимо да носите плътно прилепнали дрешки! Добре подбраните материи и сложни рокли силует ще ви помогнат да изглеждате перфектно! Оптималната дължина на поли – до средата на коляното. Дрехи на пода, като мини пола, парижани рядко носят.