Този стил е често срещана в деним рокля

Рокля-риза – популярна версия на ежедневното облекло. Хубаво е, че тя може да се използва самостоятелно или с клин или панталон по-тесни, обикновено официални ризи са изработени от дебел памук или деним и приляга сафари стил. Използвайте този стил на обличане може да бъде както с обувки с токчета и с маратонки или мокасини. За да добавите изображение в Safari стил може да бъде шапка с широка периферия или шал.

Облечи в стила на Empire
Air обличане на шифон или други леки течности с висока или ниска талия. Вземете рокля заслужава да бъде разгледан от характеристиките на фигурата – пълен с момичета е по-добре да изберете рокля с висока талия, като нарязани крие стомаха. Е, рокли с ниска талия добро повишаване на бедрата и изглежда страхотно на собственика на спортна фигура. При избора на рокля в стил ампир, е да се разбере, че това не е опция за офиса или на друго място, с дрес-код. По-скоро това е вариант една вечер: сбогом, разходки, купоните – това е, когато империята стил ще изглежда подходящо.

Как да изберем рокля за типа на тъканите
Избор на рокля, повечето от момичетата плащат всичките си внимание на стил и цвят, не се отказвайте стойност на наркотици. Това е грешка, която може да ви струва не само добро настроение, но и пари, а дори и здравето. От лекарството зависи от това как роклята ще се набръчка, плува или да дадете на кожата да диша, ще работи в продължение на много години, или губят форма след първото измиване. За да се избегнат евентуални проблеми, внимателно погледнете етикета.

В Shafei, ние сме идентифицирали са дънкови рокли, Дантелени рокли и трикотажни рокли.

вискоза
Rayon – синтетично влакно, което се получава от дървесен пулп. Този плат е копринена на допир, отлична дишащ и дълго запазва добър външен вид. Днес, Вискоза – перфектни синтетични тъкани за рокли.

памук
Памук – е най-популярната естествена тъкан в света. Памук се състои от целулоза, която осигурява тъкан якост и способност да абсорбира влага добре. Памучни рокли са идеални за лятото, но си струва да припомним, че веществото е обект на избледняване, и дълго време да изсъхне. В допълнение, памук без добавки синтетичен бързо губи своята форма.