Отговорите на следните въпроси също е полезно

Ако имате студени оттенъци, основата трябва да изглежда малко, и ние имаме предвид леко розово в бутилката. Ако вашият оттенък е топла, а след това сянката на фундамента трябва да има един фин жълт или златист тон, а ние да кажа много, много коварен.

Разбира се, винаги има изключения. Ако имате среден до дълбок цвят на кожата с червеникав оттенък, има вероятност, че ще изглежда по-добре с фондация, която има нотка на кафеникаво-червени (но не и мед, портокал, праскова или).

Чисто неутрални тонизирана фондации може да изглежда като с гръм и потапям за мургава кожа, но това е най-добре да експериментирате с фондации, които имат малко злато тон за подгряване на „зелен“ оттенък в кожата си.

В дългосрочен план, не се притеснявайте твърде много за него-финалната решаващият фактор е да се опита на фондацията през деня, за да видите как изглежда. Особено важно е да погледнете си челюст след прилагането-ако видите забележим демаркационна линия между врата и лицето си, а след това на фондацията е грешен цвят!

Това може да звучи като много работа, но тя ще бъде на стойност то, защото след като се намери правилната основа, всичко останало става много по-лесно!

Вие ще бъдете изумени от това колко естествено изглеждащи резултати могат да бъдат!